• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

alles over betalen

Om je bestelling eenmaal in huis te ontvangen bied asahisports.nl verschillende betaalmogelijkheden om je bestelling met een paar kliks in huis te hebben.

betaalmethodes

Tijdens het afrekenen van je bestelling vind je de keuze uit verschillende betaalmethodes om je bestelling mee af te kunnen rekenen. Zo kun je o.a. betalen met iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, Apple Pay, Klarna achteraf betalen of betalen via bankoverschrijving.

veilige betaalomgeving

Asahisports stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op het internet. Wij maken dan ook gebruik van een beveiligde SSL-omgeving voor de gehele webshop. In deze omgeving worden de betalingsgegevens gecodeerd opgeslagen, dat wil zeggen dat de invoer velden volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden door hackers of kwaadwillige.

mogelijkheid om contact te betalen

Wanneer je er voor kiest om je bestelling af te halen in één van onze winkels heb je uiteraard altijd de mogelijkheid om je bestelling contact af te rekenen. Houd de bestelgegevens goed bij de hand en vraag naar één van onze winkel medewerkers.

achteraf betalen

Je kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen, kies in dat geval voor de betaalmethode Klarna afterPay. Klarna beheerd en controleert het volledige achteraf betaalproces voor Asahisports uit. Dit houdt in dat je na je keuze voor Klarna afterpay, een betaaloverzicht ontvangt van Klarna afterpay.

_

verzending en bezorging

verzendkosten
levertijden
track en trace code

_

klantenservice

Onze klantenservice is bereikbaar op ma. van 13:00 – 16:00 en di. t/m za. van 11.00 – 16.00 uur.

Bel 020 61 27 373 of stuur een e-mail naar klantenservice@asahisports.nl

snel contact

    klantenservice@asahisports.nl

    stel een vraag via facebook

    gebruik de chatfunctie

    nog sneller…bel 020 61 27 373