• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Gratis afhalen in winkel
  • Gratis retourneren
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

ASAHISPORTS

Asahisports is dé vechtsport speciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en hun sport naar een hoger niveau willen tillen.

Vechtsport winkelketen sinds 1974

Sinds de opening in 1974 heeft de Asahisports direct naam gemaakt als de fitness -en vechtsportspecialist en is sindsdien het adres voor alle benodigdheden wat betreft vechtsport in Amsterdam en omstreken. Mede omdat het aantal mensen dat aan kickboksen doet explosief is gestegen heeft de Asahisports zich meer en meer gespecialiseerd op het gebied van (kick) boksen. Denk hierbij vooral aan de verkoop van bokshandschoenen, scheenbeschermers etc. Door uitsluitend te werken met de beste vechtsport merken en door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer sterke collectie voor u neer kunnen zetten en is Asahisports op dit moment de vechtsportwinkel van Nederland.

Fitness en crossfit

Naast de vechtsport heeft Asahisports zich gespecialiseerd op het gebied van fitness, crossfit en bootcamp artikelen. In onze (web)winkel vind je een ruim assortiment fitnessmatten, springtouwen, gewichten en fitness accessoires. Daarnaast ben je ook voor dumbells, kettlebells , weerstandsbanden of medicine ballen bij Asahisports aan het juiste adres..

Fitter en sterker

Sporten en gezond eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden daarom tref je bij Asahisports een breed scala aan voedingssupplementen die je kunnen helpen bij een bewust en gezond leven. Heb je veel last van spierpijn of heb je het gevoel dat je geen progressie meer maakt in je trainingen. Wij kunnen je adviezen geven die je helpen naar een fitter er sterker lichaam.

vechtsport winkel amsterdam

Officieel Windy verkooppunt

Sinds februari 2012 is Asahisports Nederlands de enige officiële Windy Fightgear dealer en is sindsdien verantwoordelijk voor de distributie van het merk wereldwijd.

Openingstijden Winkel

Kom langs in één van onze winkels voor deskundig advies of voor het passen en proberen van onze artikelen. Ons professioneel opgeleide personeel heeft jarenlange ervaring op het gebied van fitness en vechtsport en helpt je dan ook graag verder naar de juiste artikelen.
(Let op! Aangepaste openingstijden i.v.m. coronavirus)

zaterdag 11:00–17:00
zondag Gesloten
maandag 13:00–17:00
dinsdag 11:00–17:00
woensdag 11:00–17:00
donderdag 11:00–17:00
vrijdag 11:00–17:00

 

Correspondentieadres

Asahisports.nl
Overtoom 360
1054 JG Amsterdam
(+31)20 – 612 73 73
klantenservice@asahisports.nl

Asahisports is een formule van Asahi Lifestyle B.V.
KvK-nummer: 20074112
BTW-nummer: NL800656337B01