Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

retourneren

We hopen natuurlijk dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen en je blij bent met hetgeen je ontvangen hebt. Ondanks dat we erg ons best doen kan het zijn dat er iets mis gegaan is met je bestelling, een artikel niet goed past of dat je gewoon niet tevreden bent met hetgeen je gekregen hebt. Een artikel retourneren is geen enkel probleem.

retour voorwaarden

  • 30 dagen bedenktijd na aankoop (voor een online bestelling geldt de leverdatum als aankoopdatum)
  • De originele (prijs)kaartjes en labels zijn nog aan het artikel bevestigd
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt, niet gedragen of beschadigd
  • Het artikel zit in de originele product verpakking
  • Voor winkel aankopen geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen

wat moet je doen?

Klik hieronder op de zwarte knop, retour aanmelden. Maak vervolgens een account aan mocht je die nog niet hebben. Vul je bestelgegevens in (ordernummer en postcode). Easy as that!

Zodra je van ons een verzendlabel ontvangt kun je je retourzending retourneren bij een Post NL Servicepunt bij jou in de buurt. Tenslotte kun je je retourzending ook zelf terug sturen op ons retouradres. Let op, retourkosten zijn in beide gevallen voor eigen rekening. Neem apart van de retourzending het formulier ‘Afgiftebewijs retour in winkel’ mee. Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling te retourneren in een van onze winkels.

geld terug

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen en beoordeeld zul je hier binnen één week e-mail bericht over ontvangen. Wij storten vervolgens het bedrag terug wat je betaald hebt voor de artikelen die je terugstuurt.

winkel bestellingen

Heeft u een artikel gekocht in één van de Asahisports stores? In dat geval is ruilen of retourneren alleen mogelijk in één van de Asahisports stores. Voor winkel aankopen kunt u geen gebruik maken van het retour- aanmeldformulier.

retour online aanmelden

Wil jij een product retourneren? Dat kan! Via onderstaande link kun je eenvoudig en snel je retour aanmelden: (Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Asahisports niet aansprakelijk is voor het beschadigd- of zoekraken van retour gezonden artikelen).

klantenservice

Bereik ons op ma t/m vrij tussen 9:00-17:00 via  WhatsApp, e-mail of live chat.

Stel je vraag via Whatsapp
of mail ons naar klantenservice@asahisports.nl