Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Venum bokshandschoenen

2 producten

Presteren met bokshandschoenen van Venum

Venum is een innovatief merk wat constant op zoek is naar het verbeteren van prestaties. Ze stimuleren graag veranderingen en creëren nieuwe ervaringen. Het woord Venom verwijst naar het gif van de slang wat wordt toegediend tijdens een beet, ook het logo staat hier symbool voor. De ‘o’ in Venom werd vervangen door de ‘u’, puur uit grafische overwegingen. Wanneer je oog hebt voor detail, dan zie je dat ook graag terug in de bokshandschoenen van Venum en de andere producten van dit merk. Ze hebben niet alleen een stoer ontwerp, maar zijn ook nog eens zeer functioneel. De handschoenen worden vakkundig geproduceerd in Thailand.

Een ruime keus bokshandschoenen voor ieder niveau

Er zijn verschillende typen bokshandschoenen van Venum, zowel voor dames als voor heren. Asahisports heeft verschillende modellen in diverse maten en uitvoeringen in de collectie opgenomen. Ook wat kleur betreft is er een ruime keus, er zijn verschillende kleurvarianten mogelijk. De meeste van de bokshandschoenen van Venum zijn voor diverse doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld voor de training met bokszakken, stootkussen of bokspad. Met de bokshandschoenen van Venum kun je jouw armtechniek of beentechniek oefenen. Daarnaast kun je ze natuurlijk gebruiken voor het sparren of de wedstrijden.

De positieve eigenschappen van de bokshandschoenen van Venum

Veel handschoenen van Venum hebben die specifieke kenmerken die de handschoenen zo prettig in het gebruik maken. Zoals de versterkte naden die zorgen voor een langere levensduur. Het foam wat in minimaal drie dichtheden aanwezig is kan de schokken maximaal opvangen en een speciale versterking rond de polsen zorgt voor nog meer draagcomfort. Kies je voor een handschoen met een vaste duim, dan wordt de kans op verstuikingen en andere blessures ook weer kleiner. Veel bokshandschoenen van Venum hebben een klittenbandsluiting en een lang manchet. Het voordeel hiervan is dat de handschoenen optimaal op hun plaats worden gehouden. Neem eens een kijkje bij de verschillende modellen.