Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Venum kickboks handschoenen

2 producten

Kickbokshandschoenen van Venum zijn een uitstekende keuze

Het kickboksen heeft de laatste jaren een enorme sprong gemaakt in Nederland, deze sport wordt steeds populairder. Als je een liefhebber bent van kickboksen wil je ook graag dat je fightgear in orde is. De kickbokshandschoenen van Venum zijn dan een uitstekende keuze. Venum is een label wat voortdurend op zoek is naar het verbeteren van de prestaties, net zoals jij. De kickbokshandschoenen van Venum zijn van een uitstekende kwaliteit en ze zijn er zowel voor de beginnende kickbokser als voor de ervaren kickbokser.

Een hoogwaardige collectie kickbokshandschoenen

De kickbokshandschoenen van Venum zorgen voor nieuwe ervaringen en dat is precies zoals dit merk het graag ziet. Zij zien de kickbokssport graag groeien, net zoals de kwaliteit van de materialen voor deze sport. Het logo van Venum staat symbool voor een slangenbeet, het gif wat wordt toegediend om het slachtoffer te verzwakken. Symbolisch gezien kun je dit vergelijken met iedere stoot of trap die je geeft. Het woord ‘venom’ staat ook voor het slangengif, alleen hebben de oprichters van dit merk er Venum van gemaakt omdat dit grafisch gezien meer in balans was. Asahisports heeft de kickbokshandschoenen van Venum in de collectie opgenomen. Deze handschoenen zijn een uitstekende toevoeging aan de hoogwaardige collectie als het gaat om fightgear.

Ga jij voor de gouden versie Venum?

De kickbokshandschoenen van Venum zijn er zowel voor dames als heren en er zijn verschillende modellen en kleuren. Ieder model heeft zijn eigen specifieke kenmerken. De ene kickbokshandschoen is een perfecte keuze als je jouw been- of armtechniek wilt oefenen, de ander is weer een uitstekende keuze voor de wedstrijd. Natuurlijk zijn er ook kickbokshandschoenen van Venum die voor beide activiteiten geschikt zijn. Misschien gaat jouw voorkeur wel uit naar de gouden versie uit de Challanger series. Met de verbeterde schokdemping en duurzame materialen is dit een prima keuze. Wil je liever een ander model? Dat kan natuurlijk ook, Asahisports heeft keus genoeg, zodat je kunt voldoen aan alle sportieve wensen.