Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Venum MMA handschoenen

5 producten

Venum MMA handschoenen verkrijgbaar bij Asahi Sports

Asahi Sports draagt naast andere artikelen van Venum, uiteraard ook de MMA handschoenen lijn. De MMA handschoenen gemaakt door Venum zijn verkrijgbaar in 4 verschillende soorten. De kleuren zijn verschillende tinten zwart. Daarnaast zijn de MMA handschoenen van Venum hoog kwalitatief, en handgemaakt in Thailand.

Handgemaakt in Thailand: de MMA handschoenen van Venum

De MMA handschoenen van Venum zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van S tot XL. Daarnaast zijn deze handschoenen handgemaakt in Thailand, en hebben een dichtheid van 4oz. Het hoogwaardige PU leer gebruikt om de MMA handschoenen van Venum te maken, en de hand gestikte naden zorgen voor een duurzame MMA handschoenen lijn. De dubbele sluiting en het gelaagde schuim in de MMA handschoenen van Venum zorgen voor extra steun en ultiem comfort. De brede klittenbandsluiting van de handschoen zorgt voor stevigheid in de pols en helpt om blessures te voorkomen.

Snelle levering van MMA handschoenen van Venum

Asahi Sports levert jou favoriete MMA handschoenen van Venum in no-time. Wanneer je je bestelling plaats bij Asahi Sports, zorgen wij ervoor dat de artikelen zo snel mogelijk opgestuurd worden en je ze binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt. De MMA handschoenen van Venum die door jou gekozen worden, worden eerst nog een keer dubbel gecheckt op kwaliteit, en vervolgens naar je opgestuurd. Wil je graag snel jouw MMA handschoenen van Venum ontvangen? Kies er dan voor om ze te bestellen via Asahi Sports.