Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Joya bokshandschoenen

54 producten

Van eigen bodem: de bokshandschoenen van Joya

De bokshandschoenen van Joya hebben een goede reputatie. Hier heeft het sponsoren van de drievoudig K-1 kampioen Remy Bonjasky, ofwel ‘The Flying Gentleman’ zeker aan meegewerkt. Joya heeft zich gespecialiseerd in de vechtsporten kickboksen, MMA, boksen en Muay Thai en heeft hier ook speciale fightgear voor ontwikkeld. De Joya handschoenen staan goed aangeschreven, zeker ook door hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Voor een relatief lage prijs, kun je uitstekende bokshandschoenen aanschaffen in leer of kunstleer.

Bokshandschoenen van Joya voelen als een koning

Joya Fight Gear is een Nederlands label. In 1998 verbond Sohail Joya zijn naam aan dit sportmerk en maakte hiermee een kinderdroom waar. De concurrentie was pittig, maar Joya heeft zich prima staande kunnen houden, mede door hun missie en visie. De naam van het merk geniet inmiddels een internationale bekendheid. Het streven is steeds hogere doelen te bereiken. Sinds 2011 heeft Joya zijn eigen fabrieken in Pakistan, waardoor ze een redelijke prijs kunnen hanteren en de kwaliteit constant kunnen controleren. Ze houden zich vast aan het Nederlandse gezegde: ‘de klant is koning!’ en die gedachte zien we terug in de bokshandschoenen van Joya. De feedback van klanten gebruiken ze namelijk iedere keer weer om hun producten alsmaar te verbeteren en om te groeien als label.

Voor ieder niveau en in iedere prijsklasse

De bokshandschoenen van Joya zijn er voor dames en voor heren. Zowel de ervaren als de beginnende bokser kan uit de voeten met de modellen van Joya. Ze zijn er bijvoorbeeld in een lichtgewicht uitvoering maar wel met stevige padding vullingen. Kies je voor het fraaie Nappaleer dan weet je dat de bokshandschoen voldoende ventilatie bevat waardoor vochtvorming amper kan ontstaan. Misschien gaat de voorkeur wel uit naar de soft shell paddings en leren afwerking en vind je de ‘vaste duim’ erg prettig. Je kiest gewoon de bokshandschoen van Joya die aan jouw sportieve wensen voldoet en de maat die bij je past. In het uitgebreide aanbod van Asahisports vind je de verschillende typen handschoenen van Joya in iedere prijsklasse en voor ieder niveau.