Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Venum bokshandschoenen

3 producten

De symboliek van de Venum bokshandschoenen

De Venum fightgear bestaat onder andere uit bokshandschoenen en kickbokshandschoenen. In beide vechtsporten is het belangrijk dat je zowel jezelf als je sportpartner goed beschermt. Venum is geen onbekende als het gaat om fightgear. Behalve kickbokshandschoenen heeft dit label ook een uitstekend assortiment aan bokshandschoenen. Het bekende logo van de slangenbeet verklaart de naam Venum, tenslotte staat het woord venom voor het slangengif. Het is de symboliek voor het doel om de tegenstander met de juiste stoten of trappen te verslappen. Maar de Venum bokshandschoenen staan vooral bekend om hun kwaliteit. Asahisports heeft deze hoogwaardige collectie dan ook graag in het assortiment fightgear opgenomen.

Bokshandschoenen bestaan al meer dan 3000 jaar

Bokshandschoenen in verschillende varianten bestaan al zo’n 3000 jaar. Het waren de Grieken die hun handen al beschermden met stroken leer. De Romeinen veranderden de vorm van de ‘Griekse handschoenen’ en voegden er nog wat metalen plaatjes en punten aan toe. Gelukkig zien de bokshandschoenen er tegenwoordig een stuk beter uit. Met de Venum bokshandschoenen wordt het dan ook een stuk eenvoudiger om de handen te beschermen en de wedstrijden te winnen. Natuurlijk zijn ze ook geschikt om te trainen of te sparren. Ze zijn er in verschillende modellen, ieder model heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Ook zijn de Venum bokshandschoenen leverbaar in verschillende maten en zowel voor dames als heren.

Een sterk verbeterde schokdemping

De officiële Venum bokshandschoenen zijn geschikt voor de beginnende maar ook voor de ervaren vechtsporter. Ze worden gemaakt van hoogwaardige materialen en altijd zie je dat bekende logo terug. De perfecte pasvorm zorgt dat je prima uit de voeten kunt tijdens de explosieve bewegingen van het boksen. Vaak hebben ze een neopreen binnenvoering die de binnenkant van de handschoen thermisch reguleert. In de loop der jaren is de schokdemping van de Venum bokshandschoenen sterk verbetert waardoor het een bokshandschoen is geworden die optimale prestaties ondersteunt.