Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Twins bokshandschoenen

29 producten

De uitstekende eigenschappen van de bokshandschoenen van Twins

Fabrikanten maken tegenwoordig niet zo veel onderscheid meer tussen de bokshandschoenen en de kickbokshandschoenen. De kickbokshandschoenen zijn wel vaak wat platter dan de rondere bokshandschoen en vaak ook iets kleiner. Dat de kickbockhandschoenen kleiner zijn, komt mede omdat er wat minder foamlagen in zitten, maar een echt duidelijk verschil is er nauwelijks meer. De bokshandschoenen van Twins zijn dan ook vaak voor zowel het kickboksen als voor het boksen te gebruiken.

Voor grote en kleine handen, voor dames en heren

Asahisports heeft wel gemerkt dat de bokshandschoenen van Twins een perfecte keuze zijn voor de wat kleinere hand en smallere pols. Natuurlijk moet je altijd voor de juiste maat kiezen, maar Twins sluit wat beter aan op de wat fijner gebouwde handen en polsen. De Twins handschoenen zijn gemaakt van echt leer wat bijdraagt aan een nog betere pasvorm en prettig gebruikerscomfort. Ze worden handgemaakt in Thailand. Bokshandschoenen van Twins zijn er zowel voor heren als voor de dames. Ook de professionele bokser of de recreatieve sporter kan het juiste paar bokshandschoenen van Twins bij Asahisports vinden. Ze zijn er voor ieder niveau.

Twins staat voor optimale bescherming en comfortable handschoenen

De Twins Special bokshandschoenen staan er om bekend dat ze een optimale bescherming bieden aan de pols en de duimgewrichten. De bokshandschoenen van Twins staan sowieso bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Het design van de handschoen is soms retro en andermaal weer trendy, maar altijd met oog voor detail. En natuurlijk wordt het functionele aspect hierbij nooit uit het oog verloren. Of je nu een bokshandschoen nodig hebt met veel padding om trappen en stoten op te vangen of juist met wat minder padding of helemaal geen padding, Twins heeft het. Wil je een duurzame klittenbandsluiting? Of zoek je een handschoen voor de ervaren Muay Thai sporter? Misschien wil je zelfs wel in retro stijl de ring in met een look-a-like van de ouderwetse bokshandschoen? Het kan allemaal met bokshandschoenen van Twins. Dus kijk gewoon eens bij de uitgebreide Twins collectie bij Asahisports.