Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Leren bokshandschoenen

184 producten

Bokshandschoenen zijn een essentieel onderdeel van de fightgear

In 1868 werd door de 9e Markies van Queensberry, John Sholto Douglas bepaald dat het dragen van bokshandschoenen verplicht was tijdens het boksen. Zowel beginners als ervaren vechtsporters zijn gebaat met bokshandschoenen van een degelijke kwaliteit en de bokshandschoenen van leer zorgen voor extra bescherming. De bokshandschoenen van leer zijn misschien iets duurder dan bokshandschoenen van andere materialen, maar je doet er ook een stuk langer mee.
Asahi is het juiste adres voor alle benodigdheden als het gaat om vechtsporten. Het ruime assortiment van Asahi geeft de sporter een brede keus.

Een breed assortiment bokshandschoenen

Ook op het gebied van bokshandschoenen van leer kun je bij Asahi kiezen uit verschillende modellen, kleuren maar ook bokshandschoenen van verschillende merken. Het aanbod is altijd van een hoge kwaliteit om de sporter een optimale veiligheid en comfort te bieden. De bokshandschoenen van leer zijn er voor heren en dames, maar ook voor junioren en senioren. Zowel de beginnende sporter als de ervaren vechtsporter kan kiezen uit een breed aanbod. Of het nu gaat om kickbokshandschoenen of gewone bokshandschoenen, Asahi heeft het in de collectie.

Het juiste model handschoenen voor een optimale sportbeleving

Bij de bokshandschoenen van leer kun je kiezen voor de juiste padding dichtheid en het gewicht, maar ook de maat voor de hand en de polsen is belangrijk voor een goede pasvorm. Op de overzichtelijke website kun je kiezen voor het model wat bij je past. Sommige modellen bieden een extreme bescherming, in zijn totaliteit of juist extra bijvoorbeeld bij de polsgedeeltes. Ieder model heeft zijn eigen eigenschappen waardoor je kunt kiezen voor een paar bokshandschoenen die volledig aan jouw wensen voldoen. Sommige modellen zijn ontwikkeld met speciale technologieën waardoor de bekende muffe geurtjes van het zweten niet zo snel in de bokshandschoen blijven hangen. Andere modellen zijn weer met de hand gemaakt en hebben meerdere lagen met superieure schokabsorberende eigenschappen. Laat je verrassen door het gevarieerde aanbod en kies het perfecte model voor een optimale sportbeleving.