Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

VECHTSPORT WINKEL

asahisports: vechtsport speciaal shop

Asahisports is een vechtsport winkel die graag een steentje bijdraagt om sporters naar een hoger niveau te tillen. Maar dat niet alleen, ook iedereen die zich lekker fit wil voelen is bij Asahisports op de juiste plek. Asahisports heeft al sinds 1974 een fysieke winkel in Amsterdam, maar ook deze webwinkel waar we dezelfde service en kwaliteit bieden.

Fightgear en fitness winkel

Asahisports is het beste adres voor alle benodigdheden voor wat betreft de vechtsport. Zo vind je gauw een enorm overzicht aan boks spullenkickboks spullenMMA gear of krav maga gear. Naast alle producten die betrekking hebben op de vechtsport heeft Asahisports zich ook gespecialiseerd op het gebied van andere sportartikelen, zoals fitness spullen, crossfit spullen en outdoor artikelen.

Muay Thai official® store

Door de explosieve groei van kickboksen in Nederland is het assortiment van Asahisports dan ook flink toegenomen, zowel in de winkel als online, met kickboks artikelen van verschillende Martial Arts merken van over de hele wereld. Maar ook wat betreft de andere vechtsporten en budosporten kun je online of in een vechtsport winkel zoals Asahisports uitstekend terecht. Denk aan boksen, MMA, karate of judo. Bij Asahisports vind je zowel bokshandschoenen, maar ook andere fightgear. Natuurlijk mag de collectie voor de protectie niet ontbreken. Sporten is gezond, maar het moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Ook hierin hebben we een uitgebreid assortiment, van bijvoorbeeld scheenbeschermers tot aan pads en bandages. De merken die Asahisports in de collectie heeft opgenomen zijn allemaal van een hoog niveau, waardoor zowel de recreatieve sporter als de professional bij Asahisports kan slagen. Ook zijn we sinds februari 2012 de enige officiële dealer van Windy Fightgear en verzorgen wij wereldwijd de distributie van dit fraaie merk.

Sportvoeding en kracht apparatuur

Ook al zijn we een gespecialiseerde vechtsport winkel, onze collectie bevat ook producten voor de andere sportfanaten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze uitgebreide lijn van sportvoeding, bijvoorbeeld de supplementen. Of de vele fitnessspullen. Zelfs de attributen voor de bootcamp kun je bij ons vinden. Asahisports kan door zijn jarenlange ervaring en deskundigheid zelfs adviseren hoe je een fitter en sterker lichaam krijgt.

Ook al zijn we op dit moment één van dé vechtsport winkel (s) van Nederland, onze passie ligt bij sportief en gezond bezig zijn en daar draagt onze liefde voor de vechtsport zeker een steentje aan bij.