Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

VECHTSPORTSPECIALIST

FITNESS EN VECHTSPORT SPECIAALZAAK

Asahisports is een speciaalzaak op het gebied van vechtsporten en heeft zich in de loop van de jaren in het bijzonder gespecialiseerd in kickboksen. Het aantal sporters dat kick bokst is op het ogenblik enorm verveelvoudigd, en dit blijft alleen maar toenemen. Vanwege een behoefte bij de sporter hebben wij onze jarenlange ervaring met de sport voor jullie gebundeld, om zo een winkel en webshop op te richten waar alle benodigdheden te vinden zijn om te trainen en om de sterkte en fitste versie van jezelf te worden. Denk hierbij vooral aan de verkoop van bokshandschoenen, boks bandages, scheenbeschermers, kickboks sets, maar ook (kick)boksbroekjes en bijvoorbeeld judopakken! Bij Asahisports zijn we namelijk niet slechts gericht op boks spullen, kickboks spullen of MMA spullen. We verkopen ook hoogwaardige artikelen die jou helpen bij alle Muay thai, Martial Arts en Budosporten zoals Karate of Judo. Wij beoefenen dus zowel de Europese, als de Oosterse vechtkunsten. Onze filosofie is simpel: hoe professioneler je een sport beoefent, hoe meer wij van Asahisports je hierin kunnen ondersteunen. Ons assortiment bestaat uit een ruim assortiment aan topmerken. Vakkundig, persoonlijk en goed opgeleide sporters helpen jou bij de keuze van het juiste product, met uiteraard uitstekende service- en garantievoorwaarden.

Optimale conditie in combinatie met fitness gear

Aangezien de kennis met de jaren komt en je nooit te oud bent om te leren, hebben onze specialisten niet alleen jarenlange ervaring met (kick)boksen of andere vechtkunsten, maar zijn wij ook toegespitst op de wondere wereld van de fitness. Zo kent ons assortiment een ruime collectie van fitness spullen: dumbells, halters, kettlebells, optrekstangen of gewichten, we’ve got it all. Ben je echter op zoek naar buikspier– of andere fitnessapparatuur? Dan ben je ook bij ons aan het goede adres. Vanzelfsprekend staat het leveren van producten met een uiterst goede kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Door uitsluitend te werken met de beste merken, staat Asahisports garant voor de beste spullen voor zowel de beginner, als de ervaren sporter.

Lichaam onderhoud of effectieve bodybuilding?

Bij Asahisports geloven we dat we ons lichaam goed en met respect moeten behandelen om tot een zo bevredigend mogelijk sportresultaat te komen, maar ook om je fit en sterk te voelen. Een krachtig lichaam vanbinnen, betekent ook een solide lichaam van buiten. Daarom tref je bij ons ook een groot assortiment aan van de meest effectieve voedingssupplementen. Aminozuren, fatburners en pre-workouts: ze bezitten allen een eigen kracht om jouw lichaam sterker, fitter en gezonder te maken. Uiteraard zijn onze specialisten er om jou wegwijs te maken in de sportvoeding en om al jouw vragen hierover te beantwoorden. Met een sterke voorliefde voor sport en sporter, helpen wij van Asahisports jou graag naar een hoger niveau tillen. Als wij het kunnen, dan kun jij het ook!