Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Bokshandschoenen

Kies het juiste gewicht (gram) OZ en de juiste bokshandschoenen padding (dichtheid) om te zorgen voor een goede ondersteuning aan je polsen tijdens het slaan en stoten.

339 producten

Goedkope en toch stevige bokshandschoenen kopen?

Een onmisbaar item voor ieder soort bokser is een set kwalitatief goede bokshandschoenen. Ben je een ervaren vechtsporter, kies dan een handschoen die over het algemeen een stuk stugger aanvoelt en waarbij je wanneer je je pols buigt, toch nog een stevige grip behoudt. Ben je een beginnende bokser of vechtsporter, dan vind je ook goedkope bokshandschoenen van verschillende merken en in diverse kleuren. Basic of goedkope bokshandschoenen uit ons assortiment zijn ontwikkeld van een kwaliteit dat als zeer professioneel beschouwd kunnen worden en in vele gevallen niet te vergelijken met een A-merk. De basic duurzame bokshandschoenen zijn gefabriceerd met lichtere materialen dan met bijvoorbeeld runderleer.

Mat zwarte bokshandschoenen in kunstleer of echt leer

Van mat zwarte bokshandschoenen tot felle groene of oranje kleuren. Windy Fightgear bestaat al sinds jaar en dag en staat bekend op zijn basic kleuren. Ook Twins Special is een authentiek merk met een hoog aanzien in de vechtsportwereld en die zijn vechtspullen meer dan waar heeft gemaakt. Daarnaast hebben we natuurlijk ook voor de winnaars een selectie professionele bokshandschoenen. De gouden bokshandschoenen van Adidas of de kampioen wedstrijd handschoenen verkrijgbaar in de meest gangbare kleuren. Wanneer je een bokshandschoen zoekt voor het middensegment ben je altijd prima af met de Super Pro boxing line. Deze bokshandschoenen zitten in een midden budget, maar geeft je toch alle comfort en stevigheid die je verwacht bij een dure bokshandschoen.

De meest verkochte merk bokshandschoenen

Een ruim aanbod bokshandschoenen van de beste A-merken met verschillende materiaal soorten. De Basics en de Pro Line exclusievere modellen zijn alleen verkrijgbaar bij Asahisports. Voor iedereen geldt, een bokshandschoen met een pasvorm die persoonlijk het beste aanvoelt. Om die reden lopen de meningen omtrent ervaringen van merk bokshandschoenen flink uiteen. Asahisports heeft op basis van klanten ervaringen kunnen vaststellen dat de Twins bokshandschoenen toegankelijker zijn voor kleinere handen en smallere polsen. De King Pro en de Windy bokshandschoenen worden vaker ervaren als stugger, voller en steviger van grip.